MINDER ACTIEVE MENSEN

Heb je het gevoel dat je weinig energie hebt of dat je snel buiten adem bent tijdens je dagelijkse activiteiten? Dan helpen wij je verder via cardio- en functionele kracht trainingen. We zetten hierbij ook in op het veranderen van je levensstijl en willen ervoor zorgen dat je dit volhoudt op lange termijn door fun-elementen te integreren.

BAL- OF TEAMSPORTERS

Ben je een team- of balsporter op recreatief of competitief niveau en wil je je prestaties verbeteren op een sportspecifiek vlak?
Wij helpen je verder om je topniveau te behalen!

INDIVIDUELE SPORTERS

Wil je graag je prestaties verbeteren door meer te trainen of heb je het gevoel dat je veel traint maar dat je niveau niet verbetert? Misschien train je niet specifiek genoeg of mis je de juiste kracht om dat kleine verschil die je van de top houdt te kunnen wegwerken ...
Ga verder en neem contact met ons op!

RECREATIEVE SPORTERS

Ben je de sporter die wekelijks tijdens je vrije momenten een toertje gaat lopen, fietsen of een andere leuke sport beoefent? Vind je dit onvoldoende en snakt je lichaam naar meer activiteit? Of heeft je lichaam meer voorbereiding nodig op je geplande sportieve doelen? Dan kan je jouw loopje of fietstocht combineren met een sessie bij 2 Go Further.

KRACHTPATSERS

Zou je graag wat sterker worden of een strakker lichaam hebben, maar heb je weinig kennis over het trainen met gewichten of over functionele krachttraining? Weet je niet zeker hoeveel keer je die loodzware oefeningen hoeft te doen om resultaat te zien? Wij geven je de perfecte oefeningen voor het strakker maken van jouw sixpack, of andere spiergroepen!

BLESSUREPREVENTIE

Heb je net een blessure achter de rug en wil je absoluut vermijden dat dit nogmaals gebeurd? Dan ben ook jij aan het juiste adres. Aan de hand van blessurepreventie maken we jouw lichaam sterker waardoor je nieuwe blessures geen kans geeft! In de moderne sportwereld is blessurepreventie voor geen enkele sporter nog weg te denken.

KINDEREN, JEUGD & STUDENTEN

Wij zijn ervan overtuigd dat vroeg starten met sporten positieve effecten heeft op lange termijn. Daarom zetten wij in op speciale tarieven voor kinderen, jeugd en studenten. Aarzel niet om ons hiervoor te contacteren! Dit kan uiteraard voor verschillende doelstellingen.

60-PLUSSERS

Ben je gestopt met jouw competitieve sport? Of wil je het verder ontwikkelen van bepaalde gezondheidsrisico's tegengaan? Voor elke 60-plusser is het een noodzaak om in beweging te zijn zodat je fit blijft om je dagelijkse activiteiten vlot te blijven uitvoeren. We zijn er ook voor jou met speciale tarieven!

BEDRIJVEN OF ONDERNEMERS

"Werken, vergaderen, telefoneren ... Sporten? Daar heb ik geen tijd voor hoor!" Wij komen naar jouw bedrijf om jouw werknemers aan het bewegen te zetten tijdens een vrij moment of middagpauze. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

VRAAG NAAR ONZE SPECIALE AANBIEDINGEN VOOR JEUGD & OUDEREN!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!