TEAM 2 GO FURTHER

► GAËLLE DE WANDEL ◀︎

 • Founder & Coach
 • ° 1994
 • Bachelor L.O. & Bewegingsrecreatie
  ▶︎ Personal Training
 • VTS Trainer B Basketbal
 • ACE Program Design for Personal Training
  Small Group Training Program Design

Al van jongs af aan stond sport centraal in mijn leven. Op vierjarige leeftijd gleed ik de eerste berg naar beneden op mijn mini-ski’s en gooide ik de eerste bal door de basketbalring. Deze twee sporten staan nu, na twintig jaar, nog steeds op het hoogste schavot in mijn vrijetijdsbesteding. Sinds korte tijd is fietsen daarbij gekomen. Tijdens off-season of vrije weekends wordt mijn stalen ros van onder het stof gehaald om een toertje af te werken in de ruime omgeving van de Vlaamse Ardennen. Tijdens mijn basketbalcarrière kwam en kom ik nog steeds regelmatig in aanraking met blessures. Hieruit is dan ook mijn interesse in fitness, personal training en blessurepreventie gekomen, zowel voor mezelf als voor anderen. Drie jaar kinesitherapie zorgen voor een groot inzicht in de wetenschappelijke en anatomische kant van het menselijk lichaam. Toch haalde ik geen voldoening uit deze opleiding omdat ik nood had aan een meer actieve opleiding. Vandaar de duidelijke link met mijn studiekeuze lichamelijke opvoeding en mijn afstudeerrichting personal training. Ik hou er van om me continu bij te scholen en nieuwe inzichten op te doen.

 

► FEI VANDEWEGHE ◀︎

 • Coach
 • ° 1995
 • Master L.O. & Bewegingswetenschappen
  ▶︎ Sporttraining en Sportcoaching
 • VTS Trainer B Zwemmen
 • Duursport op een wetenschappelijke manier benaderen

Sinds kindsbeen af ben ik altijd geïnteresseerd geweest in allerlei sporten. Sport was en is nog steeds de rode draad doorheen mijn leven. Naast leerkracht Lichamelijke opvoeding, hou ik me bezig met het coachen van atleten. De vrije uren die resten, vul ik zelf in met sport. Zo heb ik heel wat ervaring op vlak van triatlon (kwart en halve afstand), lopen, swimrun, trilrun en mountainbike.

 

► EXTERNE PARTNERS ◀︎

Elke coach die samenwerkt met 2 Go Further is gediplomeerd door een Vlaamse hogeschool binnen een sportgerelateerde opleiding of door de Vlaamse Trainersschool in zijn specifieke sporttak. 

We werken samen met verschillende coaches voor specifieke lessen (bvb. voetbalspecifieke training). 

Daarnaast hebben wij een overeenkomst met 6d Sports Nutrition i.s.m. Apotheek Katrien Van der Cruyssen. Op die manier kunnen wij de sporter bijstaan in de keuze van sportvoedingssupplementen.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!