KIDS SPECIALS

JOUW KIND LEREN FIETSEN?

Verloopt de overgang van de loopfiets naar zelfstandig fietsen voor jouw kind niet zo vlot? Dan is coach Laura er om jou en jouw spruit uit de nood te helpen. Na enkele lessen is jouw kind in staat alleen te fietsen.

Kinderen leren fietsen
Kinderen leren zwemmen

JOUW KIND LEREN ZWEMMEN?

Zit je kind in de derde kleuterklas of het eerste leerjaar? Wordt het tijd dat jouw oogappel leert zwemmen? Dan ben je hier aan het juist adres. Gaëlle heeft reeds verschillende ervaringen in het leren zwemmen van kinderen tussen 4 en 7 jaar. 

BASKETBAL SPECIAL

SKILLS & STRENGTH TRAINING

Coach Gaëlle is elke dag in de weer als basketbalspeelster en -coach. Ze is een gediplomeerde Trainer B en hoopt jullie te kunnen bijstaan in het verder ontwikkelen van jullie basketbalskills. Wat kan je verwachten van een Skills Training? Kort samengevat: ALLES wat jij wil! Samen werken we naar jouw sportspecifieke goals. We bepalen welke basketbalspecifieke skills en fysieke eigenschappen cruciaal zijn om te verbeteren in jouw sport. Aan de hand daarvan wordt een schema op maat uitgewerkt. Deze sportspecifieke training kan je zien als de perfecte aanvulling op jouw trainingen tijdens het seizoen. Je kan deze training ook gebruiken als ideale voorbereiding voor de start van het nieuwe seizoen. 

Enkele voorbeelden van deze fysieke eigenschappen zijn:

  • Sprongkracht (hoger springen)
  • Explosieve kracht (startsnelheid vergroten)
  • Agility/wendbaarheid (voetenwerk)
  • Uithouding (langer lopen)
  • Blessurepreventie in functie van de eigen sport
  • Last but nog least: jouw eigen voorstel! Waar wil jij aan werken?
Skills training basketbal

CYCLING SPECIAL

Skills training wielrennen

SKILLS TRAINING FIETSEN

Zoals in de rubriek ‘over ons’ te lezen is, fietst coach Laura al sinds haar vroege kindertijd. Als kersverse leerkracht L.O. behaalde ze dan ook meteen haar Trainer B-diploma wielrennen aan de Vlaamse Trainersschool. Heb je moeilijkheden met je fietsvaardigheden of eerder met je fysieke capaciteiten? Dan ben je bij haar aan het juiste adres! 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!