WAAROM PERSONAL TRAINING?

Sporten met een personal trainer werkt. Zoals het woord zegt, gaan we persoonlijk met jou aan de slag. Hierdoor kunnen we de aanpak kiezen die het beste bij jou past. De trainingen worden aangepast aan jouw kunnen, want iedereen is uniek en heeft zijn eigen capaciteiten. Samen met jouw trainer werk je naar jouw doel op een verantwoorde manier. De trainingen worden progressief opgebouwd waardoor het blessureleed tot een miniem beperkt wordt. Door de continue houdings- en oefeningcorrecties ben je in staat om jouw training feilloos af te werken. Jouw agenda staat centraal in de planning van de trainer, er wordt getraind wanneer het voor jou past. Samengevat: bij Personal Training kiest u voor een aanpak die op alle vlakken het best bij u past.

ONZE PT AANPAK

  • INTAKE GESPREK ................ ▶︎ GRATIS! ◀︎ ................
  • SCREENING
  • STRATEGIE BEPALEN
  • PLANNEN
  • TRAINEN
Screening

WAAR PERSONAL TRAINING?

ONZE STUDIO

BIJ JOU THUIS

IN DE NATUUR

OP DE WERKVLOER

VOOR WIE PT?

Personal Training is een trainingsvorm die door iedereen kan gevolgd worden. Elk individu met zijn of haar unieke doelstellingen komt hiervoor in aanmerking. Ben je iemand die graag algemeen fitter wordt? Of werk je liever aan jouw functionele kracht en lenigheid? Ben je een persoon die nood heeft aan externe controle bij het uitvoeren van de oefeningen? Of ben je iemand die een partner nodig heeft om überhaupt in actie te schieten? Heb je nog aan een life style change waarbij de trainer dan jouw personal coach wordt? Zou je graag deelnemen aan een small group training, maar ben je onzeker over de uitvoering van bepaalde oefeningen? Heb je ‘ja’ geantwoord op één van de vorige vragen? Dan ben je bij Personal Training aan het juiste adres! 

HOE PERSONAL TRAINING?

Tijdens de Personal Training sessies werken we, zoals het woord zelf zegt, zeer persoonlijk en dus one-on-one. De coach is in deze setting dan ook je vertrouwenspersoon. 

Wanneer je niet zeker bent of dit concept wel iets voor jou is, kan je training na training inplannen. Zo ben je niet gebonden en ben je volledig vrij in het plannen van een volgende sessie. 

Ben je iemand die net wel een houvast nodig heeft en gepusht moet worden om niet op te geven? Ideaal! Zo kunnen we op lange termijn werken en plannen via een tienbeurtenkaart. Dit blijkt ook effectiever en efficiënter te werken. Daarnaast geven wij er een flinke korting bovenop! 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!