"It's a slow process, but quitting won't speed it up."

ABOUT 2 GO FURTHER

Zoals de naam prijsgeeft, willen we jou met ‘2 Go Further’ verder brengen. Elke dag een stapje verder, slow but steady. We helpen de beginnende sporter om de overgang gemakkelijk te maken van een weinig actieve naar een gezonde actieve levensstijl. We laten de reeds actieve sporter ook niet in de kou staan. Samen trachten we om jou verder te brengen in jouw sportieve prestaties, fysieke conditie, functionele of specifieke kracht … Kortom alle facetten van het fit zijn volgens jouw normen. 

Ons doelpubliek is heel uiteenlopend en omvat zowel de jongste telgen als de ervaren volwassenen.

Wij trachten jou gezonder te maken en jou naar je persoonlijke doelen te brengen, op jouw tempo en op onze manier. Jij staat centraal in dit proces!

GAËLLE DE WANDEL

Vanuit haar hobby, basketbal, staat Gaëlle voornamelijk in voor het trainen van teamsporters. Haar specifieke opleiding Personal Training geeft haar de mogelijkheid om trainingen te voorzien voor alle aspecten om te bouwen aan je specifieke doelstellingen. Zo kan je samen met Gaëlle werken aan het verbeteren van jouw conditie, functionele kracht, explosieve kracht, agility, lenigheid … Een extra opleiding Program Design zorgt ervoor dat je samen met Gaëlle jouw planning en schema optimaal kan afstemmen op jouw tijd en mogelijkheden.

Gaëlle De Wandel
Schermafbeelding 2022-05-20 om 11.26.52

fEI VANDEWEGHE

Fei is sinds kindsbeen af altijd sportief geweest. Sport was en is nog steeds de rode draad doorheen haar leven. Naast leerkracht Lichamelijke opvoeding, houdt ze zich bezig met het coachen van atleten. De vrije uren die resten, vult ze zelf in met sport. Zo heeft ze zelf heel wat ervaring op vlak van triatlon (kwart en halve afstand), lopen, swimrun, trailrun en mountainbike. Fei is dan ook de coach bij uitstek voor alle duursporters.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!